Neplanuoti pirkiniai remiant globotinius

Mums svarbūs visi globotiniai, nepaisant to, kuri jie yra – laisvėje ar laisvės atėmimo vietose. Pirmojo karantino metu kai kurios mūsų veiklos stojo – galvojome trumpam, tačiau prasidėjus antrąjam supratome – tai ne savaitės ar mėnesio laikui.

 

Po pirmojo karantino pavasarį išryškėjo, kad itin aktuali psichologinė pagalba. Tad prasidėjus antrąjam karantinui tarėmės su laisvės atėmimo vietomis dėl galimybės teikti ją nuotoliniu būdu. Kaip paaiškėjo – Kaune psichologinę pagalbą įkalinimo įstaigose teikti galime, o Panevėžio moterų kalėjime deja ne, nes trūksta įrangos, per kurią nuteistoji galėtų bendrauti su specialistu. Mūsų fondas peržiūrėjo savo turimas lėšas, taip pat kreipėsi į rėmėjus ir surinko 570 eurų paramos būtinai įrangai nupirkti, kad terapinės nuotolinės konsultacijos galėtų vykti.

 

Kiekviena tokia parama reikalauja mūsų turėti tam tikrus finansinius išteklius. Kad tai galėtume sau leisti mums reikalinga Jūsų pagalba ir parama. Artėja deklaracijų teikimo metas, todėl visus galinčius kviečiame paremti mūsų fondą skiriant 1,2% pajamų mokesčio mūsų fondui arba pervesti paramos į mūsų fondo sąskaitą.