Koncertas minint nepriklausoybės dieną

20 mūsų centro atstovų ir globotinių vasario 15-osios vakarą apsilankė dvigubame koncerte “Aš – dalis tavęs / Pabandom iš naujo. 2020 finalas” Į renginį atvykome šventiškai nusiteikę prieš 19 valandą ir jame pramogavome beveik iki vidurnakčio.

 

Pirmoji renginio dalis – koncertas “Aš – dalis tavęs” gilesnį įpūdį paliko vyresniesiems mūsų kompanijos nariams, kurie turi galimybių prisiminti gyvenimą Lietuvoje iki nepriklausomybės atgavimo ir po jo. Jų manymu šis koncertas yra dalis žinutės, kurią jie perteikinėja savo vaikams – mums pasisekė, kad mes gyvename laisvoje ir pažangioje šalyje. Mūsų grupės vyresnieji taip pat giliau supranta ir vertina padėkas bei apdovanojimus už pasiekimus šaliai svarbiose srityse –  puoselėjant laisvę, stiprinant šalį, ugdant klestėjimą, rūpinantis šviesesne Lietuvos ateitimi.

 

Antroji renginio dalis – koncertas “Pabandom iš naujo. 2020 finalas” labiau sužavėjo jaunesnius mūsų kompanijos narius, o vaikai šėlo su kiekviena Eurovizijos finalo daina, nors nuo pat pradžių labiausiai palaikė The Roop. Vyresnieji šios renginio dalies metu buvo ramesni, labiau žavėjosi specialiųjų efektu kuriamu įspūdžiu ir mėgavosi ypatinga atmosfera. Po renginio esame įsitikinę, kad The Roop bus vieni stipriausių su savo daina Eurovizijoje ir manome kad tai pati geriausia visų laikų Lietuvos Eurovizinė daina.

 

Pabaigai norime dar kartą padėkoti Kauno švietimo skyriui ir UAB Creative Industries už galimybę sudalyvauti įspūdingame renginyje!