Princesių konkursas

Visi smagiausi renginiai gimsta spontaniškai, iš kvailiausių idėjų, kurios vėliau pasirodo ne tokios jau ir kvailos. Viena tokių, iš pirmo žvilgsnio pasirodžiusi kvaila idėja – princesių konkursas, kuriam ruošiantis buvo priverstos pasitempti visos mažosios princesės ir kuriam trys dalyvaujančios mergaitės ruošėsi mėnesį laiko.

 

Princesių princesės rinkimo konkurso vertintojai buvo taip pat atrinti iš lankančių vaikų dienos centrą vaikų, visi kiti liko žiūrovais. Princesėms buvo parengtos net 8 užduotys! Visose šiose užduotyse princesės stengėsi pasirodyti kuo geriau ir laimėti princesių princesės titulą.

 

Pirma užduotis – prisistatyti kokios šalies princesė esi. Apie šią šalį reikėjo papasakoti viską: kaip ji vadinasi, kaip joje gyvena žmonės, kokių taisyklių žmonės laikosi, kuo džiaugiasi, ar reikia eiti į mokyklą  ir t.t.

Antra užduotis vadinos sukit galveles – šioje užduotyje reikėjo spręsti mįsles. Publika galėjo padėti patinkančiai princesei.

Trečia užduotis – arbatos gėrimo ceremonija. Jos metu mergaitės turėjo pasirinkti tinkamus karališkai arbatai puodelius, paruošti arbatą ir papasakoti kaip karališkai arbatą geria princesės.

Ketvirta užduotis – raiškusis skaitymas. Kiekviena princesė turėjo savo nuožiūra atsirinkti įdomią ištrauką ir raiškiai ją perskaityti prieš auditoriją.

Penkta užduotis – princesiškas nusilenkimas šiek tiek pritupiant, taip pat pademonstruojant asvo grakštumą.

Šešta užduotis – poezijos konkursas. Kiekviena princesė turėjo pademonstruoti savo gebėjimus kurti kurti eiles sukuriant bet trumputį eilėraštį.

Septinta užduotis – šokių konkursas. Kiekviena princesė turėjo pademonstruoti savo gebėjimus šokti ir sušokti paruoštą princesišką šokį.

Aštunta užduotis (ir ko gero pati sunkiausia princesėms tekusi užduotis) – 5 matematinės užduotys, kurias spręsti padėjo ir publika.

 

Nors princesės įveikė daug sunkių užduočių, tačiau sunkiausia užduotis teko komisijai – išrinkti princesių princesę. Nors visos jos buvo vertos aukščiausio įvertinimo, bet išrinkta deja galėjo būti tik viena. Džiaugiamės įvykusiu konkursu ir tikimės kad ateityje turėsime ir daugiau smagių konkursų!