Liepos mėnesio veiklos

Kaip ir Birželio, taip ir Liepos mėnesį siekėme aktyviai išnaudoti gerą orą vaikų sveikatinimui ir aktyvioms veikloms lauke, todėl nuolat lankėmės Ramybės parke ir Panemunės šile. Vaikai buvo skatinami dalyvauti tarpusavyje mini varžybose su paspirtukais ir riedlentėmis, taip pat dalyvauti estafetėse, žaisti su kamuoliu. Ugdydami vaikų pilietiškumą ir atsakomybę skatinome juos tvarkyti aplinką – surinkti visas pamatytas šiukšles aplink vaikų dienos centrą esančiose erdvėse, prižiūrėti lauke, šalia vaikų dienos centro pasodintas keletą gėlių.

 

Be aktyvių veiklų taip pat nebuvo pamirštos meninės-kurybinės veiklos, padedančios vaikams atsiskleisti, išgyventi sunkumus, patiriamus šeimos. Toliau, kaip ir mokslo metų metu, tik šiek tiek prisitaikant prie vasaros ritmo buvo vykdomi savęs pažinimo ir asmenybės ugdymo užsiėmimai – juk labai svarbu nepamiršti būtinų įgūdių ir vasarą.

 

Na ir galiausiai – kokia vasara be ledų – jų išragavome pačių įvairiausių. Tad džiaugiamės kiekviena vasaros diena! O kad tokias smagias dienas galėtume praturtinti įvairiomis pažintinėmis išvykomis kviečiame paremti. Kaip paremti mūsų kultūrines veiklas rasi čia, o mes dar kartą labai norime padėkoti savo rėmėjams ir parteneriams už suteiktas galimybes sukurti vaikams turiningą laisvalaikį!