Didelis AČIŪ Nord Clinic klinikai!

Kartais susiduriame su situacijomis, kai tenka pagalbos ieškoti ne tik valstybinėse gydymo įstaigose, bet ir privačiose gydymo įstaigose. Tokios pagalbos prireikė ir vienai iš mūsų globojamų moterų.

 

Nuo monotoninių judesių dirbant ilgas valandas jaunai moteriai buvo pažeisti rankų nervai, moteris kentė aštrų rankų skausmą pastaruosius keletą mėnesių, jai skubiai reikėjo operacijos, o valstybinėse gydymo įstaigose šiuo metu visas dėmesys skiriamas Covid-19, o ne tokioms bėdoms spręsti. Supratę, kad gydymo valstybinėse įstaigose gali tekti dar ilgai pradėjome ieškoti pagalbos privačiose. Fondo vardu kreipėmės į Nord Clinic, atvykome su savo globotine tyrimams ir ruošėmės operacijai, o fondo vadovai ruošėsi jos išlaidas dengti iš savo asmeninių santaupų ir algų. Tai sužinoję Nord Clinic klinika mūsų globotinei padarė operaciją visiškai nemokamai taip paremdami mūsų fondo veiklas didelės vertės paslauga tiek finansine, tiek moraline prasme.

 

Tariam jiems didelį AČIŪ! Nesikėjom, kad gali būti tokių stebuklų mūsų kasdienybėje. AČIŪ, AČIŪ, AČIŪ Nord Clinic begalę kartų!

 

P.s. Daugiau apie juos rasite čia: www.nordclinic.lt